Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2017, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Sklanjajte se Irmi s puta, za stvari ne brinite

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp upozorio je sinoć sve ljude koji se nađu na predviđenoj putanji uragana Irma da se moćnoj oluji "sklanjaju s puta" i da ne brinu za svoje stvari jer su "stvari zamjenjive, ali životi nisu".

Bezbjednost je, poručio je on, na prvom mjestu, prenosi AP.

Tramp je rekao i da zemlja žali za onima koje je snažna oluja usmrtila na svom sedmodnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << putu iznad Kariba, sijući za sobom smrt i uništenje.

Istakao je da su SAD spremne koliko je to moguće za tako monstruoznu oluju kakva je Irma.

Predsjednik SAD je to rekao na sastanku Kabineta u predsjedničkoj rezidenciji u Merilendu, a kratak video-snimak svojih poruka objavio je na Tviteru.

Kako su meteorolozi prognozorali, uragan Irma će u zoru pogoditi južnu obalu Floride.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tramp poručio Amerikancima: Sklanjajte se Irmi s puta!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2017

Američki predsednik Donald Tramp upozorio je večeras sve ljude koji se nađu na predviđenoj putanji uragana Irma da se moćnoj oluji "sklanjaju s puta" i da ne brinu za svoje stvari jer su "stvari zamenjive, ali životi nisu"...Bezbednost je, poručio je on, na prvom mestu, prenosi AP...Tramp je rekao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.