Tragedija u Indiji, 43 osobe poginule u požaru

Izvor: RTS, 08.Dec.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Indiji, 43 osobe poginule u požaru

U požaru u šestospratnoj fabrici u Delhiju u Indiji, poginule su najmanje 43 osobe, dok je više od 50 ljudi hospitalizovano zbog disajnih problema.
Žrtve su, kako prenose lokalni mediji, radnici fabrike koji su u trenutku izbijanja požara spavali.

Stigle su ekipe hitne pomoći i vatrogasci, ali je gašenje požara bilo otežano zbog mesta u kome se nalazi fabrika – u gusto naseljenom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grada, među uskim ulicama.
Za sada nije poznat uzrok požara.
Vatrogasac Atul Kumar Garg je rekao da su iz fabrike izveli 52 osobe. 
"Poziv smo dobili jutros oko pola šest i odmah poslali 35 vozila. Angažovano je 150 vatrogasaca. Spaseni su poslati u različite bolnice. Tačan broj žrtava i preživelih utvrdiće lekari. Mislimo da je ispod ruševina ostalo između dvoje i četvoro ljudi", rekao je Kumar.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Izbio požar u fabrici dok su radnici spavali - 43 žrtve

Izvor: B92, 08.Dec.2019

Nju Delhi -- Najmanje 43 osobe poginule su u požaru u šestospratnoj fabrici u Nju Delhiju koji je izbio dok su radnici spavali, saopštili su vladini zvaničnici...Prema navodima lokalnih medija, fabrika je proizvodila torbe i veliki deo sirovog materijala bio je skladišten u zgradi kroz koju se požar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.