Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 22:46

Tinejdžerka upala u pobesnelo more: Slučajni polaznici rizikovali živote da je izvuku, jecala od olakšanja kada su je spasli

Jedna tinejdžerka jecala je od olakšanja nakon što su je prolaznici spasli iz pobesnelog mora i spasili joj život. Kako prenosi "Dejli Mejl", ona je upala u more u Bridlingtonu, u istočnom Jorkširu, na praznike u nedelju uveče, a prolaznici su odmah priskočili u pomoć. Prolaznici su rizikovali svoje živote kako bi devojku izvukli iz uzburkanog mora. Bacili su kolut za spašavanje na tinejdžerku koja je nestala pod ogromnim talasima koji su udarali o pristanište kod Bridlington banje nešto posle 18.30 sati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.