Tinejdžer koji je ubio petočlanu porodicu u pritvoru

Izvor: Studio B, 21.Jan.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer koji je ubio petočlanu porodicu u pritvoru

Petnaestogodišnji tinejdžer koji je iz vatrenog oružja ubio dvoje odraslih i troje dece u Nju Meksiku zadržan je u pritvoru dok policija pokušava da ustanovi motiv ubistva petočlane porodice.

Nijamaja Griego uhapšen je zbog optužbe za ubistva i zlostavljanje dece do smrti, izvršenih u subotu uveče u kući žrtava u ruralnoj oblasti jugozapadno od Albukerkija.

Ubijeni su Greg Griego (51), njegova supruga Sara (40), devetogodišnji sin Zefanija i ćerke Hael >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << (5) i Andželina (2), preneo je AP.

Vlasti nisu obelodanile nikakve detalje razgovora osumnjičenog sa istražiteljima, ali su navele da je Nijamaja sin ubijenog Griega.

Višestruko ubistvo izvršeno je svega tri dana pošto je američki predsednik Barak Obama predstavio Kongresu plan za zabranu prodaje poluautomatskog oružja građanima, čiji je cilj smanjenje oružanih napada u SAD.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.