Američki tinejdžer ubio petoro

Izvor: Mondo, 20.Jan.2013, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki tinejdžer ubio petoro

Vlasti američke savezne države Novi Meksiko danas su saopštile da je u jednoj kući 15.godišnji tinejdžer iz vatrenog oružja ubio dvoje odraslih i troje dece.

Portparol šerifa okruga Bernaliljo, Eron Vilijams, izjavio je da za sada nisu poznati motivi ubice niti njegova povezanost sa žrtvama, prenela je agencija AP.

Ubijeni su muškarac, žena, dve devojčice i jedan dečak.

Maloletni ubica je uhapšen i biće optužen za ubistvo i zlostavljanje dece >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa smrtnim posledicama, rekao je Vilijams.

Inspektori pokušavaju da utvrde ko je bio vlasnik nekoliko komada oružja koji su pronađeni u domu u kojem je počinjeno ubistvo, uključujući i poluautomatsku pušku

(Tanjug Foto Ilustracija Guliver Getty Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tinejdžer u SAD ubio pet osoba

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jan.2013

Vlasti američke savezne države Novi Meksiko saopštile su da je u jednoj kući petnaestogodišnji tinejdžer iz vatrenog oružja ubio dvoje odraslih i troje dece...Portparol šerifa okruga Bernaliljo, Eron Vilijams, izjavio je da za sada nisu poznati motivi ubice niti njegova povezanost sa žrtvama,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.