Terorista iz Kumanova uhapšen na Kosovu

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terorista iz Kumanova uhapšen na Kosovu

Kosovska policija uhapsila je Sulejmana Osmanija, koji je pobegao makedonskoj policiji nakon hapšenja zbog terorističkog napada u Kumanovu.

Osmani je dva mjeseca uspevao da izbegne policijske potere na Kosovu i u Makedoniji, a detalji hapšenja još nisu poznati, prenose mediji.

On je pobegao kada ga je makedonska policija dovela na teren u blizini sela Brest da bi pokazao sakriveno oružje ukradeno tokom napada na karaulu Gošince.

Zbog njegovog bega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suspendovano je nekoliko makedonskih policajaca, ali još nije razjašnjeno kako je uspeo da umakne iako je bio povređen i vezan.

Nakon što je pobegao, oštro je optuživao lidere albanskih partija u Makedoniji, pre svih Alija Ahmetija za izdaju. Ahmeti je lider Demokratske unije za integracije.
Pogledaj vesti o: Kumanovo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen poslednji član "kumanovske grupe"

Izvor: B92, 07.Jul.2015

Kosovska policija uhapsila je pripadnika "kumanovske grupe"Sulejmana Osmanija koji je pobegao policiji dan posle sukoba u Kumanovu, navode tamošnji mediji...Kako navode, on je pobegao pod i dalje nerasvetljenim okolnostima, prenosi RTS...Detalji tog hapšenja još nisu poznati, a Osmani je puna dva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.