Uhapšen poslednji član kumanovske grupe

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen poslednji član "kumanovske grupe"

Kosovska policija uhapsila je pripadnika "kumanovske grupe"Sulejmana Osmanija koji je pobegao policiji dan posle sukoba u Kumanovu, navode tamošnji mediji.

Kako navode, on je pobegao pod i dalje nerasvetljenim okolnostima, prenosi RTS.

Detalji tog hapšenja još nisu poznati, a Osmani je puna dva meseca uspevao da izbegne policijske potere na Kosovu i u Makedoniji.

Osmani je pobegao iz ruku makedonske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije dan posle sukoba u Kumanovu dok je otkrivao mesto na kojem je bilo sakriveno oružje ukradeno iz karaule Gošince.

Nekoliko makedonskih policajaca suspendovano je zbog njegovog bega, koji, međutim, nije do kraja razjašnjen, jer je Osmani uspeo da umakne iako je bio povređen i vezan.

Posle bega, oštro je optuživao lidere albanskih partija u Makedoniji, pre svih Alija Ahmetija za izdaju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.