Odbjegli terorista uhapšen kod Kosovske Vitine

Izvor: Cafe.ba, 07.Jul.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbjegli terorista uhapšen kod Kosovske Vitine

Terorista Sulejman Osmani, koji je prije dva mjeseca pobjegao makedonskoj policiji nakon napada u Kumanovu, uhapšen je u selu Letnica u opštini Kosovska Vitina.

Portparol kosovske policije Baki Keljani rekao je da je kod uhapšenog pronađen pištolj i izvjesna količina municije.

Osmani je uhapšen juče, a akcija je sprovedena pod nadzorom tužioca.

Osmani, poznat kao komandant Sulja, bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << član terorističke grupe koja se u Kumanovu sukobila sa makedonskom policijom.

Policiji je umakao dan poslije napada sa lisicama na rukama dok su ga vodili u selo Gošince gdje je trebalo da pokaže mjesto gdje su teroristi sakrili oružje koje su oteli iz karaule Gošince.

Selo Letnica do sukoba na Kosovu nastanjivali su Hrvati. Trenutno tamo živi dvadesetak Hrvata, poznatijih kao Janjevci, dok su većinu kuća nasilno zauzeli Albanci koji su se doselili iz Makedonije i iz Preševske doline.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Terorista iz Kumanova uhapšen na Kosovu

Izvor: Blic, 07.Jul.2015

Kosovska policija uhapsila je Sulejmana Osmanija, koji je pobegao makedonskoj policiji nakon hapšenja zbog terorističkog napada u Kumanovu...Osmani je dva mjeseca uspevao da izbegne policijske potere na Kosovu i u Makedoniji, a detalji hapšenja još nisu poznati, prenose mediji...On je pobegao kada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.