Tačno u ponoć Ajfelova kula gasi sva svetla i tone u potpuni mrak: Odavanje pošte žrtvama bombaškog napada u Sankt Peterburgu

Izvor: Telegraf.rs, 04.Apr.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačno u ponoć Ajfelova kula gasi sva svetla i tone u potpuni mrak: Odavanje pošte žrtvama bombaškog napada u Sankt Peterburgu

Ajfelova kula ostaće noćas u mraku u znak odavanja pošte žrtvama bombaškog napada u Sankt Peterburgu, poručila je danas gradonačelnica Pariza An Idalgo.

Istovremeno, zvaničnici u Berlinu su na udaru kritika jer Brandenburšku kapiju nisu osvetlili bojama ruske zastave, iako je nemačka prestonica u prošlosti čuvenu kapiju osvetljavala bojama zastava zemalja koje su pretrpele terorističke napade, prenosi AP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Gradončelnica francuske prestonice je, putem Tvitera, najavila da će svetla na Ajfelovoj kuli u ponoć biti isključena kako bi Pariz na taj način odao poštu žrtvama napada u ruskom gradu, navode francuski mediji.

U eksploziji u sanktpeterburškom metrou juče je ubijeno 14 osoba, dok ih je 49 ranjeno.

Istražitelji su danas identifikovali napadača, bombaša-samoubicu, kao 23-godišnjeg Akbardžona Džalilova poreklom iz Kirgistana koji je postavio i drugu bombu, ali je ona na vreme dezaktivirana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajfelova kula noćas u mraku za žrtve napada u Rusiji

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2017

Ajfelova kula ostaće noćas u mraku u znak odavanja pošte žrtvama bombaškog napada u Sankt Peterburgu, poručila je danas gradonačelnica Pariza An Idalgo Ajfelova kula ostaće noćas u mraku u znak odavanja pošte žrtvama bombaškog napada u Sankt Peterburgu, poručila je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.