Ajfelova kula u mraku u znak pošte žrtvama u Rusiji

Izvor: N1 televizija, 04.Apr.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelova kula u mraku u znak pošte žrtvama u Rusiji

Rasveta Ajfelove kule će biti isključena večeras u ponoć u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu, saopštile su gradske vlasti u Parizu.

"Grad Pariz će večeras u ponoć isključiti svetla na Ajfelovoj kuli u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu", izjavila je gradonačelnica Pariza An Idalgo.

U napadu bombaša-samoubice na peterburški metro u ponedeljak poginulo je 14 ljudi, a 49 je povredjeno.

Ruski istražitelji identifikovali su danas muškarca iz Kirgizije kao bombaša samoubicu i okarakterisale eksploziju u metrou kao teroristički napad.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasveta Ajfelove kule isključena večeras u znak pošte žrtvama u Rusiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2017

Rasveta Ajfelove kule će biti isključena večeras u ponoć u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu, saopštile su gradske vlasti u Parizu..."Grad Pariz će večeras u ponoć isključiti svetla na Ajfelovoj kuli u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu", izjavila je gradonačelnica...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ajfelova kula u mraku u znak pošte žrtvama napada u Rusiji

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2017

Osvetljenje Ajfelove kule biće isključeno večeras u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu, saopštile su gradske vlasti u Parizu..."Grad Pariz će u ponoć isključiti svetla na Ajfelovoj kuli u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu", izjavila je gradonačelnica An Idalgo...U napadu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.