Ajfelova kula u mraku u znak pošte žrtvama napada u Rusiji

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelova kula u mraku u znak pošte žrtvama napada u Rusiji

Osvetljenje Ajfelove kule biće isključeno večeras u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu, saopštile su gradske vlasti u Parizu.

"Grad Pariz će u ponoć isključiti svetla na Ajfelovoj kuli u znak pošte žrtvama napada u Sankt Peterburgu", izjavila je gradonačelnica An Idalgo.

U napadu bombaša-samoubice na peterburški metro u ponedeljak poginulo je 14 ljudi, a 49 je povredjeno.

Ruski istražitelji identifikovali su danas muškarca iz Kirgizije kao bombaša samoubicu i okarakterisale eksploziju u metrou kao teroristički napad.

Autor: Beta/ foto: Pixabay
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ajfelov toranj gasi svetla u spomen na žrtve terorizma u Sankt Peterburgu

Izvor: RuskaRec.ru, 04.Apr.2017

U spomen na žrtve terorističkog napada u Sankt Peterburgu na Ajfelovom tornju u Parizu u noći između 4. i 5. aprila biće isključeno osvetljenje, napisala je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter gradonačelnica francuske prestonice An Idalgo.. Pretresena kuća u kojoj je živeo osumnjičeni...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.