TRENUCI PRE POKOLJA Ubica snimljen na plaži

Izvor: Blic, 28.Jun.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENUCI PRE POKOLJA Ubica snimljen na plaži

"Sky News" je danas objavio ekskluzivne snimke ubice iz Tunisa kako hoda po plaži s kalašnjikovim u ruci nekoliko minuta pre nego što je krenuo u krvavi pohod.

Seifedin Rezgui, jedan od napadača koji su ubili 38 turista na plaži u Susu, snimljen je kako mirno hoda pored vode, dok ga gledaju preplašeni ljudi.

Nekoliko trenutaka kasnije on je otvorio vatru na turiste.

"Bio je veoma miran, a zatim je pucao i na licu mesta usmrtio jednu ženu", rekao je dopisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Skaj News-a".

Rezgui je zatim nastavio da puca u ljude na plaži i u hotelu.

Na Jutjubu se pojavio i snimak napravljen s hotelskog balkona koji navodno prikazuje Rezguija kako beži s plaže nakon masakra.

VIDEO: Rezgui beži nakon masakra

Fotografije "Sky News-a" možete pogledati OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snimak tuniskog ubice uoči krvavog pohoda

Izvor: RTS, 28.Jun.2015

. "Skaj njuz" objavio je snimak ubice sa kalašnjikovom na plaži ispred luksuznog tuniskog hotela, nekoliko minuta pre nego što je krenuo u krvavi pir.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.