TRAMP NE BI DA ČAČKA MEČKU: Amerika pokušava da smanji tenzije sa Iranom, nosač aviona „Linkoln“ drže dalje od Zaliva! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Jun.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP NE BI DA ČAČKA MEČKU: Amerika pokušava da smanji tenzije sa Iranom, nosač aviona „Linkoln“ drže dalje od Zaliva! (VIDEO)

Američki nosač aviona koji je Bela kuća uputila na Bliski istok zbog moguće pretnje od Irana i dalje je izvan Persijskog zaliva.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Američki nosač aviona poslat na Bliski istok zbog Irana i dalje van Persijskog zaliva

Izvor: Danas, 03.Jun.2019

Američki nosač aviona koji je Bela kuća poslala na Bliski istok zbog navodne pretnje Irana i dalje je van Persijskog zaliva, dok traju napori da se smanje tenzije između Vašingtona i Teherana. Članak Američki nosač aviona poslat na Bliski istok zbog Irana i dalje van Persijskog zaliva se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.