Izvor: Blic, 19.Feb.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERORISTI MEĐU MIGRANTIMA U Bihaću i Sarajevu otkriveni Avganistanci koji su PRETNJA ZA BiH

Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine, na području Bihaća i Sarajeva locirala i pod nadzor u Imigracioni centar Službe u Istočnom Sarajevu smestila šest migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se pet migranata dovodi u vezu sa međunarodnim terorizmom, dok se šesti migrant dovodi u vezu sa krijumčarenjem migranata i organizovanim kriminalom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TERORISTI STIGLI U NAŠ KOMŠILUK: Među migrantima u Bihaću i Sarajevu otkriveno i 5 Avganistanaca koji se traže zbog međunarodnog terorizma i krijumčarenja!

Izvor: Kurir, 19.Feb.2019

Služba za poslove sa strancima BiH je u prva dva meseca 2019. godine na području Bihaća i Sarajeva locirala 6 migranata poreklom iz Avganistana, od kojih se njih pet dovodi u vezu s međunarodnim terorizmom, dok se šesti dovodi u vezu s krijumčarenjem migranata i organizovanim kriminalom.

Nastavak na Kurir...

Galijašević:Teroristička najezda na BiH, njihov dolazak je dogovoren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019

Stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević izjavio je da su u BiH došli poraženi vojnici Al kaide i takozvane Islamske države, i da to nije nikakav migrantski talas nego "jedna vrsta terorističke najezde na BiH", što prihvataju zajedničke institucije...Galijašević je, povodom informacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.