Sve više zahteva za Janšinu ostavku

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jan.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više zahteva za Janšinu ostavku

Sovenačka Demokratska stranka penzionera, koju predvodi ministar spoljnih poslova Karl Erjavec, pozvala je premijera Janeza Janšu da podnese ostavku. Podsetimo, Janša se našao na udaru javnosti zbog nalaza antikorupcijske komisije. "Doneli smo zaključak i zahtevamo ostavku premijera Janše, u suprotnom DESUS će izaći iz vladajuće koalicije", poručio je Erjavec nakon sastanka vođstva stranke. Prethodno je sličan zaključak donela i Građanska lista Gregora Viranta, koji je najavio da će se njihova dva ministra povući iz vlade, a on dati ostavku na mesto predsednika parlamenta ukoliko se Janša ne povuče "u roku od deset dana", odnosno ne prepusti mesto premijera nekom...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Janšina ostavka samo puki san

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2013, 10:06

LJUBLJANA - Predsjednik slovenačke vlade Janez Janša održaće krajem nedjelje konferenciju za novinare, objavila je u utorak njegova Slovenačka demokratska stranka (SDS) nakon zatvorenog sastanka, ali je očekivanja da će Janša dati ostavku opisala kao puke snove njegovih političkih protivnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.