Stravična nesreća: Srušio se putnički avion sa 80 putnika

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična nesreća: Srušio se putnički avion sa 80 putnika

Za sada nema informacijama o stradalima, kao i o uzroku nesreće Avion "Ariana Afgan Airlines" srušio se u istočnom delu Avganistana sa najmanje 80 putnika, prenose svetski mediji. Nesreća se dogodila u provinciji Gazni, a za sada nema informacijama o stradalima, kao i o uzroku nesreće. Predstavnik guvernera provincije Gazni, Arif Nuri, izjavio je da se nesreća desila u području Deh Jak.(Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se putnički avion u Afganistanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2020

Putnički avion srušio se na području istočne afganistanske provincije Ghazni u području koje kontroliraju Talibani. Prema prvim informacijama, svi putnici su poginuli. Kako prenosi BBC, riječ je o avionu Boeing 737-400 koji je pripadao aviokompaniji Ariana Airlines, ali oni su to negirali. U...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.