Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strani turisti i njihov vodič napadnuti nožem u Jordanu

Napadač naoružan nožem napao je danas troje turista i njihovog vodiča na popularnom arheološkom nalazištu na severu Jordana, javila je jordanska novinska agencija Petra.

Kako je navedeno, napadnuti ljudi su preneti u bolnicu i napadač je uhapšen.

Napad se dogodio u drevnom gradu Đerašu, gde se nalazi rimski amfiteatar i ulica sa stubovima. To je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hašemitskoj kraljevini Jordan.

Napadač je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ubo nožem policajca koji je pokušao da ga zaustavi. Drugi detalji nisu objavljeni ali list Gad javlja da su napadnuti turisti Meksikanci i da su zadobili ozbiljne povrede.

Na amaterskom video snimku sa mesta napada vidi se da žena leži nepokretno na zemlji u lokvi krvi dok joj neko pritiska peškirom leđa. U blizini se vidi čovek koji sedi, očito ranjen u nogu.

Na jednom snimku se čuje kako žena viče na španskom:"To je bodež, to je bodež, ima nož".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jordan: U napadu povređeno osam osoba, među njima i turisti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019

U Džerašu, popularnoj turističkoj destinaciji na severu Jordana, napadač je izbo osam osoba, među kojima četvoro stranih turista i njihovog vodiča...Jordanski ministar zdravlja Fajez Džaber izjavio da su povređeni troje državljana Meksika, jedan Švajcarac i četvoro Jordanaca, prenosi Rojters...Lokalni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.