Izvor: Blic, 09.Jun.2023, 00:03

Stiže pomoć iz celog sveta za borbu protiv šumskih požara koji su pogodili Kanadu

Zemlje širom sveta obećavaju da će poslati još više pomoći Kanadi usled stotina šumskih požara koji su pogodili tu zemlju. SAD su dosad poslale stotine vatrogasaca i poslaće ih još, a predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je da su vlasti Francuske, Portugala i Španije poslale više od 280 vatrogasaca u Kanadu, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meloni: Tunis doživljava najgoru krizu, sledi razgovor o ekonomskom sporazumu sa EU

Izvor: Blic, 09.Jun.2023

Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da će lideri te zemlje i Holandije, kao i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen u nedelju otputovati u Tunis, kako bi se razgovaralo o postizanju napretka u sporazumu između EU i Tunisa o energiji, ekonomiji i migracijama.

Nastavak na Blic...

KANADA U PLAMENU, ŠUME NESTAJU OGROMNOM BRZINOM! 120.000 ljudi napustilo domove, države širom sveta HITNO šalju pomoć! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023

Situacija je alarmantna..Zemlje širom sveta obećavaju da će poslati još više pomoći Kanadi usled stotina šumskih požara koji su pogodili tu zemlju...Sjedinjene Američke Države su dosad poslale stotine vatrogasaca i poslaće ih još, a predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.