Stigla Nova godina: Ove dve zemlje su prve dočekale 2018. godinu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 31.Dec.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla Nova godina: Ove dve zemlje su prve dočekale 2018. godinu (FOTO, VIDEO)

Stanovnici pacifičkih država Samoa i Kiribati prvi su dočekali 2018. godinu u 11 sati po srednjeevropskom vremenu, a ubrzo posle njih i stanovnici Novog Zelanda.

Nova godina dočekana je potom u Oklandu na Novom Zelandu uz vatromet sa tornja Skaj, visokog 200 metara.

U 13 časova Nova godina stiže u delove Rusije a sat vremena kasnije i u Australiju gde će biti priređen vatromet u Sidneju.

#Samoa and #Kiribati are first to welcome #NewYear2018 pic.twitter.com/wPVmKIydvZ
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Prvi januar poslednji će dočekati u Američkoj Samoi i na ostrvu Nijue u južnom delu Pacifičkog okeana, pošto će kod njih 2018, po srednjoevropskom vremenu, stići tek sutra.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavlje je počelo: Države Samoa i Kiribati prve dočekale 2018.

Izvor: B92, 31.Dec.2017

Stanovnici pacifičkih država Samoa i Kiribati prvi su, u 11 sati po srednjeevropskom vremenu dočekali 2018. godinu, a ubrzo posle njih i stanovnici Novog Zelanda...Nova godina dočekana je potom u Oklandu na Novom Zelandu uz vatromet sa tornja Skaj, visokog 200 metara...U 13 časova Nova godina stiže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.