Izvor: Blic, 30.Maj.2020, 21:01

Stavio mu koleno na vrat, pritiskao ga 9 MINUTA nakon čega je umro: Šta se događalo pre, za vreme i posle hapšenja zbog kojeg Amerika GORI

Policajac Derek Šovin koji je nasilno priveo u Mineapolisu Afroamerikanca Džordža Flojda, pri čemu mu je kolenom pritisnuo vrat nakon čega je Flojd ubrzo preminuo, uhapšen je u petak i optužen za ubistvo. Dokument optužnice otkrio je šta se tačno dešavalo na licu mesta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BOLI ME VRAT" Tri policajaca klečala na njemu iako su videli da NE DIŠE: Novi snimak hapšenja koji je ZAPALIO Ameriku (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Maj.2020

Na novom snimku hapšenja Džordža Flojda, koji je preminuo nakon što mu je policajac Derek Šovin kolenom pritisnuo vrat, vidi se kako trojica kleče na njemu kako bi ga zadržali na tlu, iako se on nije opirao hapšenju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.