Šta ti gledaš: Pogledajte presmešnu reakciju psa na sopstveni odraz u ogledalu

Izvor: 24sata, 03.Avg.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ti gledaš: Pogledajte presmešnu reakciju psa na sopstveni odraz u ogledalu

Preslatki bišon Lajnus imao je bliski susret sa sopstvenim odrazom u ogledalu, a njegova reakcija nasmejala je njegovu vlasnicu, ali i internet zajednicu.

Mali pas je "napao" svoj odraz, misleći da je u njegov dom došao nezvani gost. Počeo je da laje kako bi "oterao" suparnika, ali je uspeo samo da nasmeje svoju vlasnicu.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

POGLEDAJTE Presmešna reakcija psa na sopstveni odraz u ogledalu

Izvor: Blic, 03.Avg.2014

Malog Lajnusa ste možda imali prilike da upoznate do sad, pošto je ovaj preslatki maltezer još pre pet godina postao zvezda interneta zahvaljujući bliskom susretu sa ogledalom. Za slučaj da ste propustili ovaj presmešan video, obavezno ga pogledajte...VIDEO > Pas i njegov odraz u ogledalu:..Najčitanije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.