Šta ne ume? Putin zaronio na dno Finskog zaliva(VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ne ume? Putin zaronio na dno Finskog zaliva(VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin zaronio je podmornicom na dno Finskog zaliva, gde je obišao ostatke podmornice ShCh-308 koja je potonula u Drugom svetskom ratu.

Foto: Tanjug/Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

 Putin je ronio u batiskafu, vrsti podmornice koja je specijalno dizajnirana za ronjenje na velikim dubinama, prenosi TASS.

"Utisci su živopisni. Ovo nije prvi put da ronim. Stoga, nemam utiske od samog čina ronjenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << već od onoga što smo dole videli", rekao je Putin.



Izvor: Youtube/СЕГОДНЯ

Jedan od ronilaca postavio je plaketu na mestu nesreće, a potom je održan minut ćutanja za poginule mornare.

URNEBESNO: Momče, završićeš u gulagu U SIBIRU! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Putin zaronio na mesto podmornice potonule u Drugom svetskom ratu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin zaronio je podmornicom na dno Finskog zaliva, gde je obišao ostatke podmornice ŠČ-308 koja je potonula u Drugom svetskom ratu Predsednik Rusije Vladimir Putin zaronio je podmornicom na dno Finskog zaliva, gde je obišao ostatke podmornice ŠČ-308...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.