Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2024, 10:17

Srušio se most u Baltimoru, veliki brod udario u njega: Vozila sletela u vodu, traga se za više osoba

Most Fransis Skot Ki u Baltimoru u SAD srušio se u utorak rano ujutru nakon što ga je udario veliki brod, javlja CNN pozivajući se na snimak do kojeg je došao. Vatrogasna služba Baltimora saopštila je da timovi hitne pomoći tragaju za najmanje sedam osoba za koje se veruje da su pale u vodu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Srušen most u Baltimoru posle udara teretnjaka

Izvor: VOA, 26.Mar.2024

Most u Baltimoru u američkoj državi Merilend srušio se u utorak rano ujutru nakon što je u jedan od njegovih stubova udario veliki brod koji je prevozio kontejnere. Nekoliko vozila palo je u reku. Spasilačke ekipe tragaju za sedmoro ljudi. Vatrogasna služba grada Baltimora opisala je urušavanje...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.