Srušen most u Baltimoru posle udara teretnjaka

Izvor: VOA, 26.Mar.2024, 17:15

Srušen most u Baltimoru posle udara teretnjaka

Most u Baltimoru u američkoj državi Merilend srušio se u utorak rano ujutru nakon što je u jedan od njegovih stubova udario veliki brod koji je prevozio kontejnere. Nekoliko vozila palo je u reku. Spasilačke ekipe tragaju za sedmoro ljudi. Vatrogasna služba grada Baltimora opisala je urušavanje mosta kao incident sa višestrukim posledicama.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Trenutak rušenja mosta u Baltimoru

Izvor: VOA, 26.Mar.2024

Most u Baltimoru, u američkoj saveznoj državi Merilend, srušio se u utorak rano ujutro pošto je u jedan od njegovih stubova udario veliki brod koji je prevozio kontejnere. Nekoliko vozila je palo u vodu. Spasilačke ekipe izvukle su dvoje preživelih, od kojih je jedna osoba i dalje u bolnici.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.