Snimljena misteriozna svetlost kod Ostroga: Pratila vernike na putu do manastira, veruju da ih je čuvao Sveti Vasilije Ostroški (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Mar.2017, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljena misteriozna svetlost kod Ostroga: Pratila vernike na putu do manastira, veruju da ih je čuvao Sveti Vasilije Ostroški (VIDEO)

U neposrednoj blizini Ostroga vekovima unazad dešavaju se čudne i misteriozne stvari, a vernici te događaje pripisuju Svetom Vasilija Ostroškom. Tako se na najnovijem video-snimku, koji je zabeležen na putu do Ostroga, pojavljuje misteriozna svetlost za koju su vernici rekli da navodno predstavlja duh Svetog Vasilija.

Snimak je zabeležio vernik iz Makedonije, a u opisu snimka napisano je da se svetlost, navodno, vidi samo u video-snimku i kroz kameru mobilnog telefona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Makedonac je na svom putu do Ostroga zabeležio ovu misterioznu pojavu. Svetlost je na snimku delovala kao da se kreće i prati automobil u stopu.

Vernici su sigurni da misteriozna svetlost predstavlja Svetog Vasilija Ostroškog koji ih čuva, a šta vi mislite?

Pogledajte video i procenite sami:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) MISTERIOZNA SVETLOST U BLIZINI OSTROGA: Šta je uhvaćeno na kameri kod manastira?!

Izvor: Kurir, 27.Mar.2017, 12:04

...Na snimku se vidi misteriozna svetlosna kugla koja se u stopu kreće za automobilom, a vernici su ubeđeni da se radi o duhu Svetog Vasilija koji ih štiti..Svetlost se vidi samo na video-snimku, objašnjeno je u opisu, dok je niko nije primetio golim okom Sa druge strane, ima i onih koji tvrde da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.