Snimljen kako paniči u liftu nakon što je verenicu bacio sa balkona (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljen kako paniči u liftu nakon što je verenicu bacio sa balkona (VIDEO)

Sajmon Žitani (40) sa balkona zgrade u Sidneju bacio je u smrt svoju devojku, kanadsku balerinu Lizu Harnam. Žitani je zatim sigurnosnim kamerama snimljen kako se sa Harnamovom bori i davi je na ulazu u stan, dva minuta pre smrtonosnog pada, a zatim i u liftu, dok se izbezumljen spušta dole da bi potražio njeno telo. Na suđenju za ubistvo Harnamove najpre je prikazan prvi, a sada i ovaj drugi snimak, iz lifta.

Sud je već čuo da je u džepu farmerki koje je Harnamova imala na sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kada je pala bila pocepana ceduljica na kojoj piše: “U kući i van nje postoje kamere za nadzor”.Neobično je, međutim, da sigurnosna kamera u stanu nije zabeležila šta se dogodilo tokom 69 sekundi od kako ju je Žitani uvukao u stan, pa do smrtonosnog pada. Zato je međutim, detaljno zabeleženo Žitanijevo izbezumljeno ponašanje na hodniku i u liftu, dok se u pidžami spušta na ulicu, gde je još jedna od sigurnosnih kamera načinila jeziv snimak trenutka u kom se telo Harnamove razbija o pločnik.Dok se hromirani lift spušta, Žitani se hvata za glavu i paniči, sa rukama na kolenima pokušava da se primiri, a zatim namešta majicu i žuri napolje.Pošto sam pad nije zabeležen na traci, a Žitani tvrdi da nije kriv za ubistvo Harnamove, odnosno da je nije on gurnuo preko ograde, sud pokušava da na osnovu raspoloživih snimaka utvrdi istinu.Na osnovu govora tela, kao i takvih momenata da na prvom snimku, dok devojku uvlači u stan, na sebi nema majicu, dok je u liftu ima, a na snimku između se vidi da je najpre potrčao bez nje, ali se vratio u stan da je obuče, sud želi da izvuče zaključke o njegovom psihičkom stanju, i o onome šta se zapravo dogodilo u luksuznom stanu Sidnejske petnaestospratnice.Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.