Snimak koji je dve devojke osudio na smrt, ubili ih brat i otac

Izvor: RTS, 18.Maj.2020, 15:42

Snimak koji je dve devojke osudio na smrt, ubili ih brat i otac

Dve tinejdžerke su ubijene u Pakistanu "iz časti", nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se nalaze sa jednim mladićem.
Pretpostavlja se da su dve devojke ubili članovi njihovih porodica, a dva muškarca su uhapšena u nedelju.

Reč je o ocu jedne od žrtava, i bratu druge devojke, rekli su policijski zvaničnici. 
Razlog ubistva 16-godišnje i 18-godišnje devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je najverovatnije video koji je snimio mladić, na kom se nalaze on i tri devojke. Na snimku se vidi kako se oni ljube.
Treća devojka koja se pojavljuje u videu je živa, rekli su u policiji, ali iz bezbednosnih razloga nisu naveli gde se nalazi.
Mladić sa snimka je uhapšen prilikom bega.
Izgleda da je video snimljen pre gotovo godinu dana, a tek pre nekoliko nedelja se raširio društvenim merama.
Širom Pakistana, svake godine se izvrši oko 1.000 "ubistava iz časti" - ubistvo člana porodice, kada se smatra da je ukaljao ugled rodbine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAJ SNIMAK IH JE OSUDIO NA SMRT: Dve devojke ubijene "iz časti" nakon druženja sa muškarcem - ubili ih brat i otac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2020

Mladić sa snimka je uhapšen prilikom bega...Dve tinejdžerke su ubijene u Pakistanu "iz časti", nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se nalaze sa jednim mladićem...Pretpostavlja se da su dve devojke ubili članovi njihovih porodica, a dva muškarca su uhapšena u nedelju...Reč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.