Izvor: Vostok.rs, 21.Maj.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijska vojska nastavlja sa ofanzivom južno od Damaska

Sirijske vojska nastavlja sa ofanzivom protiv terorista u južnom delu Damaska, nakon što je evakuisana grupa civila iz te oblasti, prenela je SANA.

Uspostavljen je prekid vatre kako bi se u noći između nedelje i ponedeljka evakuisale žene, deca i starije osobe iz južnog dela sirijske prestonice, Hadžar al-Asvad, navodi sirijska televizija pozivajući se na vojne izvore.

Saopšteno je da je primirje okončano danas u podne, nakon čega vojska nastavlja sa operacijom u zoni Hadžar al-Asvad i obližnjem palestinskom izbegličkom kampu Jarmuk.

Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Sirijska vojska oslobodila kamp palestinskih izbeglica „Jarmuk“

Izvor: Vostok.rs, 21.Maj.2018

. Sirijska vojska oslobodila je logor palestinskih izbeglica "Jarmuk" od terorista južno od Damaska, saopštio je vojni izvor za RIA Novosti.. . "Sirijska armija oslobodila je logor `Jarmuk` južno od Damaska i podigla zastavu Sirije u njemu", rekao je izvor.. . . Kamp "Jarmuk", namenjen za...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.