Siniša Mali: Vlada Srbije usvojila mere za pomoć privredi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2020, 17:11

Siniša Mali: Vlada Srbije usvojila mere za pomoć privredi

Vlada Srbije usvojila je tri uredbe, kojima se precizira pravni okvir o tome ko će moći da koristi državnu pomoć iz paketa ekonomskih mera, rekao je na konferenciji za novinare ministar finansija Srbije Siniša Mali. Paket ekonomskih mera Vlade Srbije iznosi 608,3 milijarde dinara, odnosno 5,1 milijardu evra, primena mera, kako je rekao Mali, počinje od ponedeljka 13. aprila. "Pre deset dana stajali smo ovde i izneli paket mera, rekao sam da ćemo vrlo brzo izaći sa pravnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Primena mera od ponedeljka, ukinut PDV za donacije za medicinsku opremu

Izvor: Danas, 10.Apr.2020

Ministar finansija Srbije Siniša Mali je rekao da je danas Vlada Srbije usvojila tri uredbe kojima je određeno kako će privreda moći da koristi državnu pomoć iz paketa ekonomskih mera u vrednosti 608,3 milijarde dinara, odnosno 5,1 milijardu evra, a njihova primena počinje od ponedeljka, 13. aprila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.