Simonjanova: Šefe, sve je propalo, svuda je RT

Izvor: Vostok.rs, 05.Apr.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonjanova: Šefe, sve je propalo, svuda je RT

Glavni urednik televizije RT i agencije Sputnjik Margarita Simonjan osvrnula se na raspravu u američkom Senatu, a gde je senator Džin Šahin pokazala njenu fotografiju u društvu sa predsednikom Putinom.

Simonjanova je saopštila da čak i ona manje brine o RT-u i Sputnjiku nego što to čine američki senatori.
Tolьko v senate SŠA mogut sdelatь sensaciю iz «rassekrečennogo» foto, kotoroe mы sami vыvesili v otkrыtый dostup.https://t.co/03sOP8Uuts
— Margarita Simonьяn (@M_Simonyan) April 5, 2017
„Šefe, sve je propalo. Svuda je RT. Čak i ja manje brinem o RT-u i Sputnjiku od američkih senatora“, rekla je ona.

Tako je Simonjanova prokomentarisala polemiku u američkom Senatu kada je senator Džin Šahin predstavila fotografiju na kojoj je Simonjanova fotografisana zajedno sa ruskim predsednikom Putinom.

Prethodno je saopšteno da Šahinova tvrdi da je fotografija uzeta iz tajnog izveštaja SAD, iako je ona javnosti poznata i od ranije, budući da je napravljena prilikom proslave desetogodišnjice od osnivanja televizije RT.

Džin Šahin o RT-u u Senatu SAD



„Nije prvi put da Šahinova demonstrira glupost. Sada nam je pokazala zajedničku 'tajnu' fotografiju ruskog predsednika Vladimira Putina i rukovodioca TV kanala RT Margarite Simonjan, koje naravno niko ranije nije video zajedno. Šahinova je prevazišla samu sebe“, napisala je Zaharova na svom Fejsbuk nalogu.
 

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Zaharova komentarisala „tajnu fotografiju“ Putina i Simonjan

Izvor: RuskaRec.ru, 05.Apr.2017

Senatorka američke savezne države Nju Hempšir Džin Šahin je izjavila da je fotografiju pronašla u tajnom izveštaju američke obaveštajne službe, iako se konkretna fotografija snimljena 2015. godine može veoma lako naći na internetu.  . „Ova fotografija pokazuje šta se zapravo dešava...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.