Izvor: RuskaRec.ru, 05.Apr.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova komentarisala „tajnu fotografiju“ Putina i Simonjan

Senatorka američke savezne države Nju Hempšir Džin Šahin je izjavila da je fotografiju pronašla u tajnom izveštaju američke obaveštajne službe, iako se konkretna fotografija snimljena 2015. godine može veoma lako naći na internetu.  
„Ova fotografija pokazuje šta se zapravo dešava sa RT“, izjavila je Šahinova. Američki narod ima pravo da zna da u Rusiji nema slobode govora i medija da bi se napakostilo Sjedinjenim Državama, dodala je ona. 
„Nije prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << da Šahinova demonstrira glupost. Sada nam je pokazala zajedničku 'tajnu' fotografiju ruskog predsednika Vladimira Putina i rukovodioca TV kanala RT Margarite Simonjan, koje naravno niko ranije nije video zajedno. Šahinova je prevazišla samu sebe“, napisala je Zaharova na svom Fejsbuk nalogu.
Ta fotografija može biti samo još jedno svedočanstvo da žene u Rusiji imaju mogućnost da zauzimaju rukovodeće pozicije, ističe Zaharova.
RT pokazao kako radi „ruska propaganda“

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.