Izvor: RTS, 01.Okt.2022, 18:42

Sevastopolj, avion izleteo sa piste i zapalio se

Avion izleteo sa piste na aerodromu Belbek u Sevastopolju i zapalio se, saopštio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev, ne navodeći da li je reč o putničkoj ili vojnoj letelici.
Mihail Razvožajev na svom Telegram kanalu napisao je da je vanredna situacija na aerodromu Belbek.

"Prema rečima spasilaca, prilikom sletanja, avion je izleteo sa piste i zapalio se", naveo je Razvožajev, preneo je Tas.
Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na licu mesta se trenutno nalaze vatrogasne jedinice.
Društvenim mrežama kruže snimci navodno snimljeni na području aerodroma Belbek, prema kojima se sa mesta udesa dižu oblaci crnog dima.
Guverner Sevastopolja je pozvao građane da ostanu mirni.
Za sada nema informacija o povređenima. 
Mediji prenose da je reč o vojnom avionu i da se pilot katapultirao. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rusija: Avion sleteo sa piste, pilot se katapultirao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2022

U nesreći koja se dogodila danas na aerodromu Belbek u Sevastopolju kada je avion izleteo sa piste, došlo je do delimične eksplozije municije, a pilot je uspeo da se katapultira, izjavio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev..."Situacija u Belbeku. Avion je prilikom sletanja izleteo sa piste,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.