Rusija: Avion sleteo sa piste, pilot se katapultirao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2022, 21:39

Rusija: Avion sleteo sa piste, pilot se katapultirao

U nesreći koja se dogodila danas na aerodromu Belbek u Sevastopolju kada je avion izleteo sa piste, došlo je do delimične eksplozije municije, a pilot je uspeo da se katapultira, izjavio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.

"Situacija u Belbeku. Avion je prilikom sletanja izleteo sa piste, došlo je do delimične eksplozije municije. Pilot je uspeo da se evakuiše", napisao je guverner na svom Telegram kanalu, preneo je TASS.

On je naveo da je požar koji je buknuo brzo ugašen i da aerodrom nije oštećen.

Razvožajev je ranije danas saopštio da je prilikom sletanja avion izleteo sa piste, zapalio se i pozvao građane da ostanu mirni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DRAMA U SEVASTOPOLJU Avion sleteo sa piste i ZAPALIO SE, objavljen uznemirijući snimak rušenja letelice (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Okt.2022

Jedan avion je danas izleteo sa piste na aerodromu Belbek u Sevastopolju i zapalio se, došlo je do delimične eksplozije municije, napisao je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev na svom Telegram kanalu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.