Šef Mosada: Iran nije nuklearna pretnja

Izvor: TvojPortal.com, 30.Dec.2011, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef Mosada: Iran nije nuklearna pretnja

/vesti online/ Šef izraelske tajne službe Tamir Pardo izjavio je da iransko nuklearno naoružanje ne može da uništi Izrael.Pardo se obratio na skupu izraelskih ambasadora u Jerusalimu početkom nedelje.

Izraelci se ne plaše iranskog nuklearnog naoružanja

"Da li Iran predstavlja pretnju za Izrael? Naravno. Ali, ako neko kaže da nuklearna bomba u iranskim rukama znači egzistencijalnu pretnju, to bi značilo da treba da zatvorimo radnju i idemo kući. Ali, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << slučaj. Termin ‘egzistencijalni’ upotrebljen je previše slobodno", rekao je Pardo.
Diplomate koje su prisustvovale sastanku kažu da šef Mosada nije govorio o mogućem izraelskom vojnom napadu na iranska nuklearna postrojenja.

svetIzraelMOSADiran nije nuklearna pretnja

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.