Sedmoro nastradalo u Bugarskoj

Izvor: S media, 04.Jul.2009, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro nastradalo u Bugarskoj

U sudaru autobusa turističke agencije "Argus turs" i minibusa kod Svilengrada u Bugarskoj poginulo je sedmoro turskih državljana.Među srpskim turistima žrtava nema. Jedini povređeni je vozač, Zoran Isakov koji je zbrinut i dobro se oseća.

Prema policijskim izveštajima, nesreću je izazvao minibus sa turskim državljanima koji je, pretičući nedozvoljenom brzinom, čeono udario u autobus "Argus tursa".

Inace u autobusu "Argus tursa" koji je prevozio srpske turiste >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz Marmarisa u Beograd nalazila se 61 osoba.

Kako su saopštili iz te agencije svi putnici su dobro, prevezeni su drugim "Argusovim" autobusom do odmorišta "Prvi maj" kod Plovdiva i večeras će ih drugi autobus vratiti u Srbiju.

Njihov dolazak u Beograd, na stanicu "Prokop", očekuje se oko 21 čas.

Osobe turske nacionalnosti, koje su se nalazile u minibusu nemačkih registarskih oznaka, putovale su iz Nemačke na odmor u domovinu, prenose bugarski mediji. Među stradalima nalazi se i jedna devojčica.

Policiji i hitnoj pomoći trebalo je nekoliko sati da izvuku sva tela nastradalih iz minibusa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.