Izvor: Blic, 07.Avg.2022, 11:47

Sa BG tablicama došli u Knin, sutradan zatekli JEZIVU PORUKU na autu, a reči policije ih JOŠ VIŠE ŠOKORALE (FOTO)

Ženu, koja je došla na letovanje u rodni Knin u Hrvatskoj, jednog jutra po izlasku iz kuće zatekla je u najmanju ruku neprijatan prizor. Naime, na automobilu beogradskih registracija koji su pozajmili od muževog brata, koji je bio parkiran pred njenom porodičnom kućom, zatekli su išarani natpis "Za dom".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatici udatoj za Srbina išarali auto u Kninu, novi šok usledio je u policiji

Izvor: Luftika.rs, 07.Avg.2022

Porodica iz Hrvatske, koja je došla na odmor u rodni Knin doživel aje veliku neprijatnost.. Na automobilu beogradskih registracija, koji su pozajmili od muževog brata, koji je bio parkiran pred njihovom porodičnom kućom, zatekli su išarani natpis „Za dom“.. Sve se prema njihovim rečima dogodilo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.