Izvor: Blic, 20.Nov.2023, 19:43

"SVAKI DAN PITA GDE JE MOJ TATA" Otac devojčice (9) koju je oteo Hamas kaže da njegova ćerka proživljava teror u tunelima Gaze: "To je gore od smrti!" (FOTO/VIDEO)

Otac devetogodišnje devojčice koju Hamas drži kao taoca već šest nedelja kaže da je užasnut što njegova ćerka trpi 'čisti teror' u tunelima Gaze bez vazduha, gde je čak u prethodnim danima napunila devet godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"GDE JE MOJ TATA?! ZAŠTO NE DOLAZI DA ME SPASE?!" Potresna ispovest oca devojčice (9) koju je oteo Hamas ledi krv u žilama: To je gore od smrti (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023

Izraelski zvaničnici rekli su porodici Hend da je Emili verovatno negde u opkoljenom pojasu Gaze...Otac devetogodišnje devojčice koju Hamas drži kao taoca već šest nedelja kaže da je užasnut što njegova ćerka trpi 'čisti teror' u tunelima Gaze bez vazduha, gde je čak u prethodnim danima napunila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.