Izvor: Blic, 31.Mar.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA U INDIJI Pao nadvožnjak u Kalkuti, najmanje 14 poginulih, više od 150 zatrpanih

Najmanje 14 osoba je danas poginulo, a strahuje se da je 150 zatrpano, u ruševinama nadvožnjaka u izgradnji na područje sa gustim saobraćajem u istočnoj Indiji.

This video shows the shocking aftermath of the #Kolkata flyover collapse https://t.co/4nOtt2HzuY pic.twitter.com/IkzwjHXzmJ

Građani pokušavaju golim rukama da raščiste ruševine i spasu zatrpane ljude.

Policijski zvaničnik je naveo da je dosad izvučeno 15 ljudi koji su zadobili teške povrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prenela je agencija Rojters.

WATCH: Rescue ops underway for those trapped under debris after under-construction bridge collapses in North Kolkatahttps://t.co/t96fZB3Qpr

Čak i 140 tona težak kran nije uspeo da podigne betonsku ploču koja se urušila i ispod koje su, kako se strahuje, zarobljeni mnogi ljudi.

Nadvožnjak u Kalkuti bio je dugačak dva kilometra.

Rušenje objekata i zgrada je čest u Indiji zato što izvođači ne poštuju propise i koriste materijale ispod standarda, navodi američka agencija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija: Pao nadvožnjak - 21 žrtva

Izvor: B92, 31.Mar.2016

Najmanje 21 osoba poginula je danas kada se srušio deo nadvožnjaka u izgradnju prometnoj oblasti na istoku Indije, novi je bilans nesreće.

Nastavak na B92...

STRAVIČNA NESREĆA U INDIJI Pao nadvožnjak u Kalkuti, najmanje 21 žrtva, više od 150 zatrpanih

Izvor: Blic, 31.Mar.2016

Najmanje 21 osoba je danas poginulo, a strahuje se da je 150 zatrpano, u ruševinama nadvožnjaka u izgradnji na područje sa gustim saobraćajem u istočnoj Indiji...Građani pokušavaju golim rukama da raščiste ruševine i spasu zatrpane ljude...Policijski zvaničnik je naveo da je dosad izvučeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.