Izvor: Blic, 07.Sep.2022, 19:28

STRAVA I UŽAS U IRANU Žena umrla dok je gledala smrt 16 ljudi, vlasti ipak odlučile da izvrše smrtnu kaznu nad NJENIM TELOM?!

Esmaili Zahra, doživela je srčani udar i preminula nakon što je gledala pogubljenja 16 muškaraca pre nego što je ona došla na red, ipak vlasti Irana su na kraju odlučile da ipak izvrše kaznu nad njenim lešom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Umrla od infarkta čekajući na pogubljene, obesili njen leš, a svekrva šutnula stolicu

Izvor: Luftika.rs, 08.Sep.2022, 15:17

Žena iz Irana osuđena na smrt vešanjem doživela je infarkt i preminula dok je gledala pogubljenja 16 muškaraca pre nego što je ona došla na red.. Vlasti su na kraju odlučile da ova smrt nije dovoljna, te da će izvršiti smrtnu kaznu nad njenim lešom.. Zahra Esmaili i njeno dvoje dece navodno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.