SRPKSA STVAR O PRESUDI IVANOVIĆU: Dokle će Srbija da ćuti?

Izvor: Kurir, 21.Jan.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKSA STVAR O PRESUDI IVANOVIĆU: Dokle će Srbija da ćuti?

Ana Đorđević, generalni sekretar nacionalnog građanskog udruženja "Srpska stvar", oglasila se povodom sramne osude na višegodišnju robiju Olivera Ivanovića.

"Dok se Tačijevi ektremisti i dan danas iživljavaju nad srpskim stanovništvom na KiM, međunarodna zajednica po običaju je u ulozi nekog nemog posmatrača. Nad gospodinom Oliverom je učinjen politički zločin! Dokle država Srbija kao aparat treba o tome da ćuti? Osvedočeni zločinci i dalje ostaju amnestirani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dok nevini Srbi, kao što je gospodin Ivanović, ispaštaju. Podsetimo, osvedočeno lice sa optužnice za ratne zločine Hašim Tači slobodno se kretao po tom istom Briselu ničim sankcionisan. Postavljamo pitanje dokle to tako može da ide?", izjavila je Đorđević.

(EPK)

Autor: Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.