Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 18:00

SNIMAK OD KOJEG STAJE DAH Ovako je spaseno dete iz žičare koja visi nad provalijom: Saopštene najnovije informacije o akciji koju prati ceo svet (FOTO/VIDEO)

Spasioci su do sada uspeli da spasu četvoro dece iz žičare koja visi nekoliko stotinama metara iznad zemlje u Pakistanu. Ali prema poslednjim informacijama akcija spasavanja se obustavlja zbog mraka i vetrovitog vremena, dok se traži drugo, pristupačnije rešenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJE INFORMACIJE O SPASAVANJA IZ ŽIČARE KOJA VISI U PAKISTANU Petoro dece spaseno do sada, još troje zaglavljeno

Izvor: Blic, 22.Avg.2023

Prema poslednjim informacijama, troje dece je danas spaseno iz žičare koja je i dalje visi nekoliko stotina metara iznad provalije u Pakistanu, dok su u vozilu još uvek tri osobe, jedno dete i dve odrasle osobe.

Nastavak na Blic...

DECA VISE NAD PROVALIJOM Pogledajte dramatičan snimak spasavanja deteta iz žičare od kojeg ZASTAJE DAH, ostalo još troje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023

Ovako je spaseno dete iz žičare koja visi nad provalijom..Spasioci su do sada uspeli da spasu petoro dece iz žičare koja visi nekoliko stotinama metara iznad zemlje u Pakistanu...Ali prema poslednjim informacijama akcija spasavanja se obustavlja zbog mraka i vetrovitog vremena, dok se traži drugo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.