Izvor: Blic, 24.Apr.2024, 11:53

SLUČAJNO NA SLOBODU PUSTILI NARKO-BOSA?! Haos u Španiji, kriminalcu se izgubio svaki trag, navodno planirao da OTME PRINCEZU

Zvaničnici u Španiji crvene od srama nakon što su tokom birokratske zbrke, slučajno pustili iz zatvora holandskog narko-bosa, milijardera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SCENA KAO IZ FILMA! Narko-bos slučajno pušten na slobodu, a sada je u potrazi ZA OSVETOM, holandska princeza se krije od njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2024

Zvaničnici u Španiji crveni od srama nakon što su tokom birokratske zbrke, slučajno pustili iz zatvora holandskog narko-bosa, milijardera. Karim Buiakhričan, navodni lider "Mokro mafije", uhapšen je u Marbelji u januaru posle petogodišnje istrage o pranju novca, prenosi BBC.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.