SIPA spriječila krijumčarenje 13 migranata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2020, 17:42

SIPA spriječila krijumčarenje 13 migranata

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA BiH) spriječili su u utorak krijumčarenje 13 ilegalnih migranata kurdske nacionalnosti i tom prilikom uhapsili dva lica, saopšteno je iz Tužilaštva BiH. Akcija kodnog naziva ˝Istok˝ sprovedena je na područiju Zeničko-dobojskog kantona i Kantona Sarajevo u Federaciji Bosne I Hercegovine, a iz Tužilaštva navode da su uhapšena lica planirala prebacivanje ilegalnih migranata na teritoriju grada Banjaluka u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Spriječeno krijumčarenje 13 migranata, uhapšena dva lica

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2020

SARAJEVO - Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ spriječili su danas krujumčarenje 13 ilegalnih migranata kurdske nacionalnosti i tom prilikom uhapsili dva lica, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.