Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 13:20

SIN MU UŽIVA U LUKSUZU NA FLORIDI DOK PALESTINCI I IZRAELCI GINU U GAZI Raskalašne fotografije Netanjahuovog sina izazvale bes: "Lenja propalica"

Njegov otac pozvao je rekordan broj rezervista da vode brutalni rat protiv Hamasa i očiste pojas Gaze od terorista koji mrze Jevreje, ali stariji sin izraelskog premijera Benjamina Netanjahua - Jair, izgleda da ne žuri da se pridruži borbenim redovima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"LENJA PROPALICA KOJA SE ZABAVLJA DOK OSTALI UMIRU!" Sin Benjamina Netanjahua našao se na meti NAPADA nakon fotografija na društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Sin izraelskog premijera Benjamina Netanjahua našao se na meti osude nakon baškarenja na društvenim mrežama dok rat Izraela i Palestine i dalje ne jenjava..Njegov otac pozvao je rekordan broj rezervista da vode brutalni rat protiv Hamasa i očiste pojas Gaze od terorista koji mrze Jevreje, ali stariji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.