ŠAHTJORSK: AVIONI BOMBARDOVALI GRAD

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAHTJORSK: AVIONI BOMBARDOVALI GRAD

U vazdušnom napadu raketama na grad Snježnoje pod kontrolom proruskih snaga, u regionu Donjecka, danas je poginulo najmanje četvoro civila. Prema proruskim izvorima u dosadašnjim operacijama na istoku Ukrajne iz stroja je izbačano 4.000 ukrajinskih boraca. Potraga za još dva člana posade oborenog ukrajinskog aviona antonov An-26.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombardovanje iz „nepoznatog“ aviona

Izvor: Danas, 15.Jul.2014

Najmanje šestorica ukrajinskih vojnika ubijena su u novim napadima proruskih separatista na vojne ispostave Vlade i kontrolne punktove u blizini granice s Rusijom, saopštila je juče ukrajinska vojska. Takođe je bilo navoda da je poginulo četvoro civila u vazdušnom napadu na gradić Snizn u regionu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.