SADISTA: Marinac koji je urinirao po telima talibana pronađen mrtav u svojoj kući

Izvor: Kurir, 15.Avg.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADISTA: Marinac koji je urinirao po telima talibana pronađen mrtav u svojoj kući

Jedan od američkih marinaca koji su 2011. snimljeni kako uriniraju po mrtvim talibanima pronađen je mrtav u svojoj kući u Džeksonvilu.

Penzionisanog razvodnika Roberta Ričardsa (28) pronašla je supruga u sredu, javlja Sky News.

Njegova smrt ne izgleda kao samoubistvo, ali još se čekaju rezultati obdukcije i toksikološki nalaz.

Njegov prijatelj Gaj Vormak ispričao je da je Ričards uzimao jake lekove zbog posttraumatskog stresa, od kojeg je oboleo ratujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Avganistanu, gde je tri puta bio.

Tokom jedne rotacije snimljen je s još trojicom marinaca kako uriniraju po telima ubijenih talibana. Jedan od njih se usput i šalio obraćajući se krvavom telu: "Želimo ti lep dan".

Taj  video snimljen je u julu 2011, a godinu dana kasnije neko ga je objavio na Jutjubu. Američka vojska je odmah reagovala na ovu sramotu i svim inkrimisanim marincima, uključujući Ričardsa, oduzeti su činovi.

http://www.youtube.com/watch?v=BevxhEo-f-Y

http://www.youtube.com/watch?v=3M12VHg08-Q

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) 3 PUTA BIO U AVGANISTANU: Ubijen marinac koji je urinirao po telima talibana?!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2014

Jedan od američkih marinaca koji su 2011. snimljeni kako uriniraju po mrtvim talibanima pronađen je mrtav u svojoj kući u Džeksonvilu...Penzionisanog razvodnika Roberta Ričardsa (28) pronašla je supruga u sredu, javlja Sky News...Njegova smrt ne izgleda kao samoubistvo, ali još se čekaju rezultati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.