SAD na zvaničnoj ruskoj listi neprijateljskih zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021, 17:31

SAD na zvaničnoj ruskoj listi neprijateljskih zemalja

Rusija se potrudila da sastavi listu neprijateljskih zemalja koje su zabranile zapošljavanje građana Rusije u svojim diplomatskim misijama i SAD su na toj listi, izjavila je danas u intervjuu za TV kanal Rosija 1 predstavnica ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

"Kao što znate objavljen je jučerašnji dekret predsednika Rusije Vladimnira Putina i brojne mere koje upotpunjavaju postojeće federalne zakone. Države koje su proglašene neprijateljskim odbijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da zaposle građane Rusije u svojim diplomatskim i konzularnim misijama. Kako smo mi razumeli, cela priča je započela talasom neprijateljskih poteza SAD i mogu da potvrdim da se SAD nalaze na našoj listi neprijateljskih država", izjavila je Zaharova, preneo TASS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.