SAD: izdato upozorenje na eksploziv u avionima koji lete u Rusiju

Izvor: Vostok.rs, 06.Feb.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: izdato upozorenje na eksploziv u avionima koji lete u Rusiju

06.02.2014. -

Ministarstvo unutrašnje bezbednosti SAD uputilo je upozorenje avionskim kompanijama koje imaju direktne letove u Rusiju za vreme Olimpijade, saopštio je anonimni izvor u američkim organima reda.

U resoru kažu da pasta za zube i pakovanja kozmetičkih preparata mogu sadržati eksploziv. Nije poznato koje su tačno kompanije dobile upozorenje.

Pitanje bezbednosti u Sočiju je postalo jedno od najvažnijih u pripremi Olimpijade. 5. februara predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Rusije Vladimir Putin je izjavio da je formiran međunarodni štab specijalnih službi u Sočiju.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olandu veruje manje od 20 odsto Francuza

Izvor: Vostok.rs, 06.Feb.2014

06.02.2014. -..Poverenje u predsednika Francuske prvi put od izbora palo je ispod 19 odsto. Takvi su rezultati istraživanja javnog mnjenja kompanija TNS Sofres i Sopra Group...U poređenju sa rezultatima poslednje ankete, za dva odsto je više onih koji ne veruju Olandu, odnosno tako se izjasnilo 78...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.