Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD bacale suzavac na migrante kako bi ih sprečile da pređu granicu

Američke vlasti su bacale suzavac na teritoriju Meksika kako bi rasterale oko 150 migranata koji su pokušali da probiju graničnu ogradu kod meksičkog grada Tihuane.

Fotoreporter Asošiejted presa video je najmanje tri suzavca bačena na meksičku stranu granice u prvim satima nove godine.

Suzavac je uticao i na migrante, među kojima je bilo žena i dece, i na novinare.

Migranti su za AP rekli da su do granice sa SAD stigli prošlog meseca u karavanu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Hondurasa.

Američka agencija za zaštitu granice saopštila je da su meta suzavca bili oni koji su sa meksičke strane bacali kaminice i tako sprečili zvaničnike da pomognu deci prebacivanoj preko žičane ograde.

Američka agencija je navela da je uhapšeno 25 migranata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD bacale suzavac na migrante kako bi ih sprečile da pređu granicu

Izvor: Danas, 02.Jan.2019, 00:24

Američke vlasti su bacale suzavac na teritoriju Meksika kako bi rasterale oko 150 migranata koji su pokušali da probiju graničnu ogradu kod meksičkog grada Tihuane. Članak SAD bacale suzavac na migrante kako bi ih sprečile da pređu granicu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

NAPETO NA AMERIČKO-MEKSIČKOJ GRANICI Policija ispalila suzavac na migrante, najmanje 25 ljudi UHAPŠENO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019

Migranti su izjavili za AP da su na granicu došli sa karavanom migranata iz Hondurasa..Američka policija ispalila je suzavac na meksičku stranu granice u Tihuani u pokušaju da spreči migrante da pređu graničnu ogradu...Dim od suzavca zahvatio je i migrante, među kojima i žene i decu, kao i novinare...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.