Američka policija ispalila suzavac na migrante

Izvor: RTS, 02.Jan.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka policija ispalila suzavac na migrante

Američka policija ispalila je suzavac na meksičku stranu granice u Tihuani u pokušaju da spreči migrante da pređu graničnu ogradu.
Dim od suzavca zahvatio je i migrante, među kojima i žene i decu, kao i novinare koji se nalaze nedaleko od mesta incidenta.

Migranti su izjavili za AP da su na granicu došli sa karavanom migranata >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Hondurasa.
Američka agencija za carine i granice saopštila je da je suzavac ispaljen zbog migranata koji su bacali kamenje i sprečavali njihove agente da pomognu deci koju su prebacivali preko bodljikave žice. 
Najmanje 25 migranata je uhapšeno, dodaju iz agencije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Američka policija ispalila suzavac na migrante

Izvor: B92, 02.Jan.2019

Američka policija ispalila je suzavac na meksičku stranu granice u Tihuani u pokušaju da spreči migrante da pređu graničnu ogradu...Dim od suzavca zahvatio je i migrante, među kojima i žene i decu, kao i novinare koji se nalaze nedaleko od mesta incidenta...Migranti su izjavili za AP da su na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.